Csizmadia László - A vendég előtti étel- és italkészítés művészete
Közgazdasági és Jogi Kiadó Budapest, 1982.
Kemény táblás könyv, 209 oldal
Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva.
Használt könyv.
magasság | 24 cm |
szélesség | 17 cm |
súly | 0,56 kg |
vastagság | 1,5 cm |
Szállítási idő | 3-5 nap |
ISBN szám | 963 221 152 9 |
Gyártó | Közgazdasági és Jogi Kiadó |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.