Barion Pixel
+

Rólam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentesen születtem, majd általános iskolai tanulmányaim megkezdésekor Budapestre költöztünk szüleimmel, mivel Édesapám hajóskapitányként a Dunán teljesített szolgálatot. Biológia tagozatos gimnáziumba jártam. Érettségi után üzemszervező üzemmérnöki diplomát szereztem.


Gödöllőn, az egyetemen kezdtem dolgozni, közben levelező képzés keretében diplomáztam, agrármérnökként. A mérlegképes könyvelői vizsgát is letettem ezen időszak alatt.


Házasságkötésem után vidékre költöztünk, gyermekeim születéséig biztosítási üzletkötőként tevékenykedtem. GYES alatt a faluban, a házunkban kialakított kis ajándék-kultúrcikk üzletet működtettem, nagy lelkesedéssel és sikeresen.


Gödöllőn családi házat építettünk, a Gödöllő Agrártudományi Egyetem alkalmazottja lettem, a Távoktatási Központ oktatásszervezőjeként. 2016-ban az egyetem Vadbiológia Tanszékén kezdtem dolgozni. Az egyetemen végezett munkámat 2018-ban főtanácsosi cím adományozásával ismerték el.

 

főtanácsosi cím

 

A Vadvilág Megőrzési Intézetben olyan kollégákkal dolgozhattam, akik szívügyükként kezelik az ember és a természet kapcsolatát.

Két fiam is itt az Egyetemen tanult, az egyik agrármérnök, a másik közgazdász lett.

Második házasságkötésem után, az idei évben úgy alakult a családi helyzetem, hogy szükséges volt váltanom. Az egyetemen töltött 28 év után, egyéni vállalkozást indítottam.

Végtelenül hálás vagyok férjemnek, Zolinak azért az áldozatos és kitartó munkájáért, amivel segített létrehozni és működőképessé tenni a vállalkozásomat.

 

Az előző években online piactereken (VATERA, JÓFOGÁS, MARKETPLACE) értékesítettem olyan használati tárgyakat, amelyekre már nem volt szüksége a családnak. Példaként említem azt az eladást, amikor is a 22 évvel ezelőtt, óvodás fiamnak varrt nyuszi jelmezt, amit egy kedves (sorstárs) anyuka vásárolt meg. Nagyon jól esett, hogy vette a fáradságot és kedves gesztusként átküldte gyermeke fotóját a jelmezben. 

 

                         (Anyuka hozzájárult a fotó megjelenítéséhez a leendő webáruházamban)

 

Így nemcsak az az élményem volt, hogy sikerült pénzt kapnom egy régebbi munka után, hanem az is, hogy valakinek tudtam segíteni gondja megoldásában, és  jó érzés volt tudni, hogy a jelmez jó helyre került!

Ezen eladások során szerzett tapasztalataim és élményeim, valamint a múltban szerzett üzleti tapasztalataim okán döntöttem úgy, hogy egyéni vállalkozóként, főtevékenységem a „Csomagküldő internetes kiskereskedelem” lesz, melyet webáruház működtetésével fogok üzemeltetni.

 

A webáruházam neve „KISKATTINTAS”. 

A névben utalni szerettem volna, hogy a vásárlónak csak egy „kis kattintás” és tud vásárolni, meg tud szerezni egyedi tárgyakat! Másrészt nem is annyira elbújtatva szerepel a nevem, Kiss Kati.

 

Miért tartom fontosnak a használt tárgyak új felhasználóhoz való juttatását? Ennek a fontosságát is kifejtem a blogomban.

Kiemelt fontosságúnak tartom a második slider (a honlap egy és ugyanazon a feleületen megváltozó kép) képen megjelenő adomány termékek értékesítését, állatmenhelyek támogatása céljából, melyről külön blog jegyzetet készítettem.

 

A webshopban a lila szín megjelenítéséről a blogomban írok.

 

 

Kapcsolat

  • 2100 Gödöllő, Remsey Jenő krt. 21. 3/9
  • 06302514355
  • info(kukac)kiskattintas(pont)hu

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.